Retail - Azolver

Vælg vertikalt eller rul gennem alle vores detailløsninger

 • PCKasse Software

  Transformer din virksomhed med PCKs banebrydende POS-software! Administrer uden besvær tilbud, beholdning og salg på ét sted. Optimer din kundeoplevelse.

 • XPOS Registere

  Kasseapparater af høj kvalitet er nødvendige for en effektiv kasseproces. Vi tilbyder forskellige niveauer af moderne kassesystemer, der kører med en Intel® 7. generation I5-processor. Disse registre vil opfylde dine behov med fem års garanti og kundeservice tilgængelig 365 dage om året.

 • Kundeklub

  At fastholde eksisterende kunder koster mindre end konstant at tiltrække nye. Oprettelse af et loyalitetsprogram giver dine kunder incitamenter til at fortsætte med at handle hos dig eller bruge dine tjenester. Send personlige produktanbefalinger, rabatter og bonuspoint ved køb, når du tilmelder dig loyalitetsprogrammet.

   

 • Infoskærme

  Digitale skilte er de mest effektive. De er nemme at opdatere og er visuelt en god måde at formidle informationer til dine kunder. Vores skybaserede digitale værktøj til håndtering af infoskærme, giver dig mulighed for at vise billeder, dokumenter, dato og klokkeslæt, videoer og mere på skærmene.

   

 • Kunde booking system

  Sørg for, at aftalebestillingssystemet er nemt for dine kunder og medarbejdere. Vores bookingsystem giver dine frisører mulighed for at oprette tidsplaner og servicetilgængelighed. Dette er med til at maksimerer antallet af tilgængelige aftaler pr. dag. Kunder kan nemt planlægge aftaler via din hjemmeside eller mobilapp og modtage vigtige opdateringer fra dig via SMS.

   

 • Digital shelf labels

  Papirlabels er fortid. Digitale merchandise-labels er nemme at opdatere og kan ændres når det er nødvendigt ved brug af en computer, håndholdt terminal eller mobilapp. De er visuelt tiltalende, tager mindre tid at ændre og er mere miljøvenlige.

   

 • Self-checkout

  For at skabe et jævnt kundeflow, er det er vigtigt med et self checksystem, der frigør medarbejderne til at udføre andre opgaver rundt om i butikken. Azolver giver dig et effektivt kasseområde komplet med nemme integrerede kortbetalingsterminaler og smart vægt til forebyggelse af tyveri.

 • Asset tracking

  Det kan være kompliceret at holde styr på aktiver og forsendelser, men vi har en løsning. Vi bruger et elektronisk dataudvekslingssystem, kendt som EDI, der giver en papirløs udveksling af dokumenter mellem forretningsforbindelser. Dette system tilbyder detaljerede sporingsoplysninger, beregner nøjagtigt forsendelsespriser og er kompatibelt med de fleste printere.

 • Webshop

  Opbygning af en online tilstedeværelse til din butik tiltrækker flere kunder og øger salget. Vores online butiksstyringssystem tilbyder flere serviceniveauer, fleksible priser, lager- og prisstyring, designtilpasning og meget mere.

   

Contact us

This field is for validation purposes and should be left unchanged.